Strawberry-like flavor with a sweet aftertaste reminiscent of Melon.
It is obtained from Shakisso, Sidamo, which is well-known as a specialty coffee origin of Ethiopia.
The honey- processed beans in Ethiopia are a rare cup with a very small distribution compared to Central America.
These beans have a strawberry-like flavor and a juicy melon-like aftertaste.
"Café de fruta" cup.
"Enjoyable light acid and fruity notes"
■Flavor characteristics
Flavor:Mint, Citrus, Spice,Strawberry
Acidity::Mandarin orange, Citrus
Aftertaste:Melon, Long astertaste
Body:Round
■Roast level:Light roast
■Origin:
Ethiopia
【Origin】Ethiopia
【Region】Shakisso, Sidamo
【Farm name】TADE GG Farm
【Producer】Tesfaye Bekele Degaga
【Altitude】1850-2200m
【Variety】Typica(Ethiopian original spiecies)
【Certification】JAS
【Processing】Pulped Natural(Honey)
【Drying】Sun-dried
【Tare】Grain Pro
よくあるご質問
- 品質宣言・スペシャルティコーヒーについて -
ヒロコーヒーでは生豆の高品質化や鮮度の維持を重視しています。詳しくはこちら
- 賞味期間について -
開封後、豆の状態で約30日。豆を挽いてからの状態で7〜10日を目安にしてください。 賞味期限は特に風味の点でヒロコーヒーが推奨する「美味しく楽しめる」期間のことです。 カビなどが発生しない限りはお飲みいただいても身体に害はありません。
- 保存方法について -
直射日光、高温多湿を避け、密封容器にいれて常温保存してください。 ※豆は香りを吸う特性があります。香りの強いものと一緒に保管するのは避けてください。
※長期保管する場合は、密封した状態で冷蔵庫や冷凍庫で保管してください。
※古くなったコーヒー豆は電子レンジで温めると少し湿気を飛ばせます。500wで40秒
程度を目安に加熱してください。
| |